Risau ada tompokan drh slps bsama suami

Ada ka sapa² prnh alami.. smlm sy bsama suami.. lps tu ada kluar drh.. lps basuh suma.. ok da.. pagi td masa mau mndi.. nmpk ada mcm drh & bila sy calit d bahagian sulit ada semacam lendir kecoklatan ngan drh sdkt.. sy risau.. patut ka sy direct p emergency.. tlg sy

Risau ada tompokan drh slps bsama suami
3 Balas

mcm haritu, Saya berdarah Merah habis Lepas bersama dgn husband . check2 Ada Luka dlm, kena rehat 3 minggu. rehat drpd bsama husb 😂

pergi check.. sebab doktor boleh tahu itu luka atau tanda lain..

Yes please