Sembelit even dh tiga bulan giving birth

ada idea mcm mna nk hilangkn sembelit 🥲tiga bulan dh. minum ubat sh, mkn sayur, buah, and even minum air setiap mda🥲 still sembelit.#pleasehelp

2 Balas

minum barli kosong setiap hari, kalau masa nak membuang tu kalau still sembelit cuba try masukkan ubat ni kat lubang dubur picit ubat dia sampai rasa mcm sakit nak membuang. teran sikitt jaa nanti najis turun sendiri

1y ago

okay thank youuu. hrp menjadi.

Saya ambil berryfull waktu dalam pantang lagi. Memang senang membuang.

1y ago

i see. time preggy tkda plak sembelit. after beranak, hm sakit btul