Ada sesiapa ibu pernah mengandung anak twin?

Ada ibu pernah mengandung twin? Boleh share pengalaman semasa mengandung twin? Kandungan saya baru berusia 4bulan, tetapi sekarang dah macam mengandung 6 7 8 bulan ja.. Sakit belakang ni dah macam mau patah dah pinggang saya.. Perut pun balik² mengeras.. Sudah tanya doktor, Tapi doktor cakap normal.. Saya cuma takut ja.. Sebab bnyk saya baca dalam medsos macam² boleh berlaku.. Masa pregnant first dulu xda la sesakit ini saya rasa.. Adakah mungkin sebab Kali ini ada dua org yg saya bawa? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

assalam IBU2.. now Sya prgnt 13.5 hari.. boleh x Klau Sya nk tgk wayang.. rasa teringin pulak..Sb tgk AD yg ckp x blh knpe ye

1y ago

Boleh je sis