Ada sesiapa ibu pernah mengandung anak twin?

Ada ibu pernah mengandung twin? Boleh share pengalaman semasa mengandung twin? Kandungan saya baru berusia 4bulan, tetapi sekarang dah macam mengandung 6 7 8 bulan ja.. Sakit belakang ni dah macam mau patah dah pinggang saya.. Perut pun balik² mengeras.. Sudah tanya doktor, Tapi doktor cakap normal.. Saya cuma takut ja.. Sebab bnyk saya baca dalam medsos macam² boleh berlaku.. Masa pregnant first dulu xda la sesakit ini saya rasa.. Adakah mungkin sebab Kali ini ada dua org yg saya bawa? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Setiap pregnancy berbeza dear. Ada yg anak pertama alahan, anak kedua takde alahan. Sama juga sakit2 tu. Kalau scan takda dua kantung @ dua janin, bukan kembar tu☺️ sakit belakang normal sebab saya dari awal trimester memang sakit belakang sampai skrg

1y ago

Ohhh fahamm maaf saya silap baca. Pregnant satu orang pun dah sakit belakanggg, twins berganda sakit dia😂🙊 berat pun berganda nanti hehe😂

assalam IBU2.. now Sya prgnt 13.5 hari.. boleh x Klau Sya nk tgk wayang.. rasa teringin pulak..Sb tgk AD yg ckp x blh knpe ye

1y ago

Boleh je sis