DA HARAPAN TAK?

ada harapan tak ibu gbs & gdm bersalin cukup bulan? risauuu 😣

2 Balas

Doktor kata apa? Saya pun ada GBS & GDM diet. Tanya Gynae, Gynae kata ada harapan untuk bersalin normal dan cukup bulan. Alhamdulillah, saya bersalin normal on 37 weeks. Boleh minta advice daripada doktor masa checkup nanti.

8mo ago

Yup leaking tu air ketuban bocor, keluar sikit2. Kalau bunyi 'pop' tu maksudnya dah pecah.

GDM apa? insulin serah diri 38w. on diet serah diri 40w. but semuanya bgantung pd keadaan kndungan.