Cepatkan bukaan baby...hari ni dah 38w..sakit pinggang, ngilu di bahagian miss v dah makin kerap.

Ada cara nak keluarkan baby tak....xtahan dah rasa pinggang semakin sakit, ngilu bahagian ari2...sebarang tanda belom keluar lagi...due date 21.3..macam2 dah cuba...exercise pun mcm2 cara, bersama suami..makan nanas...tapi masih xda apa2...xnak terlebih due date...risau...sebab kalau sekarang, suami ada di rumah..bercuti...kalau keluar sekarang..adalah yg menjaga....kalau x keluar sekarang, terpaksalah saya pantang sorang diri..agak susah sikit..

14 Balas

semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin3 ya rabbal alamin

2y ago

Aminn

semoga dipermudahkn.. sis buka jln utk bersalin.. aamiin..

sy yg 18/3 ni pn blm ad tnda ap " lgii 😌

sama sis, due 17/3 ni xde tanda lagi 🥹