Nama anak perempuan huruf M & A

Ada cadangan tak nama anak perempuan depan huruf M dengn A.. Nama anak sulung saya Maleeq Aryan.. Anak sulung baru 9bulan dah pregnant yg kedua dengan usia kandungan 6bulan baru sedar sbb ada rasa tendangan dekat perut. Pergi scan swasta terkejut tengok baby dah besar siap dh boleh nampak jantina. Padahal on depo injection😓 dah Allah nak bagi rezeki saya terima je🤲🏻

4 Balas

Alhamdulillah rezeki awak..sy ttc 6 tahun,ni skrg tgh pregnant..due januari jgk 25/1.cdgn nama mardhiah aurora,mawaddah ariana,marissa aryani..🫰🏻

Tahniah sis rezeki. inshallah Allah sebaik baik peracang dan pemberi rezeki. scan girl ya sis sepasang la sis lepas ni alhamdulilah ❤️❤️

7mo ago

InshaAllah kalau betul keluar girl dah sepasang dah🥰

Sama sis, sulung 9bulan, adk dia 25w dh. Buka buku pun lambat. Due January nnti 😂 btw suggestion, Maisara Aliya, Mikayla Amanda

7mo ago

Kita 22/1 nnti. Sulung 3/1. Beza seminggu je hahaha. Semoga dipermudahkn semua urusan sampai bersalin nnti.

Mawar arina