asid folic utk baby

ada ape2 kesan x kalau baby 3 bulan lebih makan asid folic.baby makan atas saranan doktor.lupa pulk nk tanya kt doktor ada kesan ape2 x?

1 Balas

Baby ke mommy yg kene makan folic asid tu? 😅saya tk pena dngr lg baby kene makan ubat atau vitamin.. baru 3 bln baby.. tk taula klu mmg ada.. 🤔 better sis tanya doktor bebetul sis.. takut pula

5y ago

ye.. baby yg makan asid folid tpi jenis cecair bagi 0.2ml setiap pagi.. doktor ckp sbb baby kecik