Upt samar ? Adekah btul atau chemical pregnancy?

Ad yg selamat x kandungan nya upt cmni.. Atau ini sekadar chemical pregnancy.. Sy trauma 😭 sbb da bnyk kali kena.. Cmni.. Tp xpnah try upt watson la.. Ni baru try.. Bli clearblue sume.. Sblum ni naik samar tp upt shopee la.. Mohon share pgelaman ya .. #ingintahu #bantusharing

Upt samar ? Adekah btul atau chemical pregnancy?
22 Balas

tq semua ni upt tbaru.. doakn sy dan baby sihat ya.. sbb saya da ttc 3tahun. bnyk kali kne kabur camtu tp kuar piyed .. tu yg risau.. bli clear blue.. sy pnah misscarage tahun lpas.. tu yg trlalu takot sesangat.. smoga urusan awak semua dipermudahkn.. tq 😘😘😍🥰

3y ago

Banyak tak awak dah piyed awak,

Saya pernah macam ni. Biasa lah tu kalau samar samar sbab level hormone hcg ibu mengandung masih belum pekat utk detect pregnancy. Klau check lagi 1-2 minggu confirm terang. Btw tahniah 🥳

InShaaAllah sis pregnant ni. Sy haritu pun mcm ni. Org kata anak 1st memamg macam ni. Alhamdulillah sy dah nak masuk 8mggu 🥰

nk cek upt sis msa bgun pagi kencing tu , first tu buang dlu then tahan bru bilas dlu mis v bru sis ambil kecing tengah2 untuk test upt

tnggu 2mnggu lg sis...baru cek..elakkan mkn makanan yg tajam2 yg bolh mengelakkan keguguran...jgan angkat brg2 berat..

hi sis, saya pun macamtu. keep check day by day inshaAllah makin terang . jaga diri ❤️

Clearblue accurate sis. Sy guna clearblue alhamdulillah accurate. Cuba pg klinik utk double confirmkan

3y ago

tggu lagi seminggu dua lepastu check skali lagi untuk confirm. saya pun buat bnyk kali test sbb samar2,. lepas smggu mcm tu, baru nampak line nye terang. maybe hormone HCG tak ckup bnyk lagi nk dtect

kite same sis..samr cmtu..result dgital pn cmtu..tungu 9mngu bru buat buku pink☺️

tahniah sis...sis mngndung... sya dlu pun sma...ank pertama samar²...ank ke 2 terang sngt...

Dont worry sis sy dulu pn macamni. Then beli clearblue sbb tak puas hati. Alhamdulillah positive :)

3y ago

Now dah 6 weeks 🥰