Normal ke kadungan masuk 5 buln asik ngeras??

Ad yg ckp bby lapar..tp dh mkn lg lh keras..knpe ye..risau pn ad..kdang xtdo 1 mlm??

1 Balas

Hi! Adakah puan mengalami perut mengeras atau pun Braxton Hicks? Braxton Hicks juga boleh terjadi seawal trimester kedua dan sering kali di salah anggap sebagai perut mengeras. Puan boleh cuba lakukan semakan teliti dengan membaca pautan di bawah untuk mengenal pasti keadaan semasa puan. https://my.theasianparent.com/tanda-nak-bersalin-perut-mengeras Jika masih lagi berterusan dan sakit yang tidak tertanggung, dinasihatkan untuk puan berjumpa dengan pakar sakit puan dengan kadar segera😊