bayi 7 bulan tapi masih tidak membebel ..

ad x ibu2 y situasi mcm ni ? baby saya dah berumur 6 bulan lebih , dh nak masuk 7 hulan genap ,, tp masih x mmbebel , bunyi jarang2 sgt ,, ajak berborak atau ajak bergurau tersenyum smbil buka mulut , tp jrang sngat bersuara ,, paling2 pon bunyi suara panggil org je ,bila org x ajak berbual ngan dye ... risau jugak , normal ke tak ? *firstbaby

1 Balas

normal tu sis ..anak no 2 sya , senyum pon payah nau 😂 apatah bersuara .. tpi dia masok 1 tahun , haa dia buat bising smpai telinga kita skit dnga .. skrng anak sya 4 tahun , asyik berlagu dahtu tnya banyak soalan .. nak x nak je layan haa