Sangkot gdm

Ad tak sini momy yg sngkot GDM.. sy kena minon air gula ritu lepas tu sangkot pulak gdm.. Di ckp sblm ngandong dah ad kencing manis tp sy tak penah tau n tak penah check.. N bacaan pertame 14.6.. Smlm start kene ambek insulin n mkn pil..

1 Balas

mungkin sbb bacaan awk tinggi tu yg misi assume awk ada kencing manis sblm pregnant.

5mo ago

Aah mmng terlampau tinggi.. Lepas minom air gule 14.5.. Tdy niy lepas mkn nasi kol 12 lepas tu 2jam lepas mkn check jdy 5.9.. Tu pon sbb ad minom air lemon suam 2sudu