Air ketuban

Ad air keluar tapi x boleh nk tahan ,nk tnye air ketuban ke tu,,@ air kencing sebab air tu kuning cair tapi x kuning sangat ,,x boleh nk tahan kuar sendiri...x hncing sngat ...kalau betol air ketuban nk wat cmne#firstbaby #pleasehelp

3 Balas

air ketuban jernih, xde bau. kalau kuning and ade bau tu bukan air ketuban tu air kencing.

2y ago

ade org jenis mcm tu. nak2 lagi bile bby makin membesar dh tekan pundi kencing. so cpt terkucil, bersin ke batuk ke sng terkucil.