American Academy of Pediatrics applauds CDC's approval of safe COVID Vaccine for 5-11 yo

According to the article, always consult your child's pediatrician ☺️ Ready na ba kayo na pabakunahan ang mga anak nyong 5-11 yo? Source: https://www.aap.org/en/news-room/news-releases/aap/2021/american-academy-of-pediatrics-applauds-cdc-approval-of-safe-effective-covid-19-vaccine-for-children-ages-5-11/

2 Replies

My son is only 2 years old. But if ever I have, I would have him vaccinated.

hopefully sa atin din maroll out na vaccination for younger kids