Tumpah darah

9hari berpantang, baru harini tumpah darah, sape pernah alami? Perlu segera ke hospital ke?

7 Balas

Sis, lepas ni andai jadi lagi macam ni atau apa apa sis terus ke hospital k. Risau sis n baby apa apa. Kalau takda apa-apa, alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan kehamilan sis 🌹❤️

2y ago

tumpah Dari situasi nya bagaimana ya?. ada ke macam air yg tumpah ke lantai.

sy pernah mcm ni tumpah drh time nk pi check kuning ank..tpi diam je sbb x tau nk buat ap haha🥲x jd ap2 cuma sbb drh bnyk hilang blh pitam

Boleh tahu, doc akan check apa masa awak pergi hosp lepas tumpah darah?

tumpah darah jgn d bt main..blh kehilangan darah ngn nyawa..so kne g hospital

2y ago

Dh pegi hospital, alhamdulillah doktor ckp tkde pape

Better segera ke hospital. Boleh hilang nyawa tumpah darah nie.

1y ago

asalamualaikum sis boleh tau .. tumpah darah ni mcm darah tu mngalir je tk brhnti ii ke ?

Lau tumpah darah terus pegi hospital..

ye ke hosp terus. jgn sampai pengsan