My First Child and my Life ❤️

9 months in my tummy,Forever in my Heart❗ My First Child baby boy and my Life ❤️ ABDEL GIVEN ?? Baby Out: May 28,2020 11:56am via Normal Delivery. EDD:June 8,2020. Masakit ung active labor but thank God almost 15mins. lang sa delivery room. Pray lang ako ng pray hanggang sa narinig ko na iyak niya ?? Thanks mommies sa mga advices ❤️

My First Child and my Life ❤️
1 Reply

Congratulations po💕cute ng baby and his second name niya rin po.'Given'