Adakah bunting pelamin

5hb last period 22hb nikah..tibe ii chek upt dh 5 minggu..macm xlogik..blh tlg komen ..#ingintahu #

3 Balas

Check upt, kt upt ada ckp 5 minggu? Ke dh scan utk confirm? Kalau ikut kiraan last period mmg mcm tu. nk confirm usia kandungan tu nnt kena scan.

normal k rse sakit kt payudara kite ..rase cramp kt prut.. sory bru first time mengandung agak ii brpe week..mual ii pn dh rse skrg

3y ago

bahaya tak mkn nangka madu tgk google ad bhyee jgk

mule ii chest upt yg biase je ..pstu nk thu brpe week bli yg blh thu brpe week tu clearblue k ape.. tulis pregnant then 3+

3y ago

Oh. Itu cuma anggaran ikut hCG level. Tk tepat pun. Nk tepat tggu nanti bila dh blh scan, dlm 3-4 minggu lg.