Gugur 5 bulan cukup

4.7.22 dan hrini baru kuatkan hati utk buka apps ni. allahuakbar , janin yg sempurna , suprise ibu dulu utk tahu jantinanya , 10 minit di dada masih bernafas dan bergerak di ats dada ibu , pergi meninggalkan ibu swktu kamu di ats ibu. Sungguh sedihhh sekali. Senangnya proses melahirkan kamu wlaupun masih 5 bln allah pinjam kamu di rahim ibu. Sakit sprti org yg cukup bulan , terasa pecah air ketuban , terasa contraction , pkl 12.44am ibu ke kecemasan Baling , pkl 3am naik ambulan ke HSAH , pkl 6.44am ibu slmt melahirkan kamu tanpa sebarang jahitan , tanpa kena cuci. Jantina kamu perempuan sayang, ibu melihat dgn mata yg jelas. Besar badanmu 300gram , kamu bergerak ibu tahu kamu sejuk , ibu selimutkan kamu. Sehabis pelukan ibu kpd kamu , kamu pergi di jemput ilahi. Terima kasih syg tumpang di rahim ibu, dan jadi anak sulung perempuan ibu. Bermainlah kamu di sana sayang ibu , sesungguhnya ibu rinduu. Tiap kali air susu keluar dri badan ibu , ibu langsung tringat dan tringin nak menyuapi kamu dgn susu bdn pertama ibu anakku. Apakan daya , allah lebih syg kamu. Bermainlah kamu di syurga wahai anak tercintaku. Terima kasih sayang....

11 Balas

Allahu. Berlinang air mata ni 😔

2y ago

yaa . tak kuat , tapi demi anak syurga. tk blh nak moody sgt , takut meroyan. jist as usual . btw tq