Ubat tambah darah...obimin,4 sekawan ,zincofer,iberet

4 d atas tu smua da try smua bikin cya muntah dan pening...yg ngam hanya moltofer xbikin pening dn muntah cuma kandungan da besar ni ssh nak naikan wlpun mkn moltofer naik ni minggu pun stkat 0.4 ja jdi hb skrng 10.6....xpelr sikit² naik asalkan mkn ubat yg xbikin muntah dn pening...doakan spya 8 haribln9 ni darahh smpai 11 pun kira oky lr😊klo xpun ready da kna tambah darah melalui jarum.....ah pening#seriusnanya #firstbaby

5 Balas

insyaAllah...smoga dipermudahkan urusan sis ❤️ mmg kdg de ubat wat kite rs mual...tp as long as sis da jmpe ubt yg ok ngn bdn sis... insyaAllah...mkn kena jg k ...sbb bb da besar kan ...☺️jgn risau2 k...doa sambil usap2 perut ckp bb doakan Ibu ok 🥰

Try minum pati delima. Sy dulu hb asyik drop smpai 10..Lps tu kwn cdngkn mkn ubt tmbh darah dgn air delima n klu tringin minum air manis sejuk pon sy akn bancuh n minum air delima juga. Sekarang hb sy sntiasa 12 or 13.

sis try minum pati delima. saya awal2 pregnant hb asyik 10 je. paling tinggi 11.2..tp sejak minum pati delima vergold, alhamdulillah, skrng hb sy sntiasa 12 or 13 😊

2y ago

selalu jual dkt mana ye..dkt kedai² ada x

Kalau xda GDM blh try mnum air marigold pink guava. Sblm nie sy asyik turun je. Drpd 14 tinggal 11.6. Mnum pink guava tu consistent xturun. At least xturun.

sya selalu mkn pisang hari2.. ok jgk berkesan