nose bleed

3months pregnant po ako normal lang poba sa buntis ang nose bleeding? Nag woworry lang ako kasi 2x nako nag nosebleed.

2 Replies

I'm 4 months pregnant and I'm getting nosebleed as well. My OB said it's common due to hormonal changes and increased blood supply sa vessels. Pero if you think parang sobrang dugo na talaga always pa consult mo na sis

Depends sis sa climate. Pero sa next check up mo, ask the Physician.