SAPE TAHU PLEASE BANTU😊

3hari ni saya agak pelik . Period saya lagi 7hari Period saya Ontime Tiba tiba sejak 3 hari ni berlaku keluar cecair coklat, Esok tu takde apa kluar dah. Tiba hari ni darah sedikit. Nak kata priod.cm mustahil. Sbb priod saya mmg ok sblm ni. Ini first time berlaku. Korang tahu x kenapa berlaku mcm tu? #Ttc3tahun

1 Balas

sis try test upt..kdg2 mslh hormn sis..ape2 sis try dlu upt..😊

4y ago

boleh jd sis mslh hormn..nk lbih lanjut sis test upt..kalau x yakin gak sis jpe doc😊