Bedebar rasa nya

38weeks 6days blm ada tanda2 #mom sni blh share ke mcm mna nk percepat kan bersalin#firstbaby

8 Balas

Saya anak ketiga ni masih dalam perut. Due 1/9. Sekarang dah 39w3d belum ada tanda lagi daaa. 🤭 Semoga dipermudahkan untuk kamu ya

Sy 38week juga...masih blum ada tanda2 juga, perut mgeras kejap2...tp x sakit n bila gosok ok #firstbaby

buat squat..bnyak kan jalan

bykn brjln..wt senaman

Banyakkan berjalan.

2y ago

kalau banyak kan berjalan pembukaan cepat ke buka..perut selalu mengeras tu ada..tapi masih tanda tanda blom ada lgi..

banyakkan berjalan dear

2y ago

kalau banyak kan berjalan boleh cepat ke pembukaan..puas menahan sakit pinggang dah nie..celah peha kangkang sakit dah ni..

Buat squat

Pls