Tanda bersalin

38 week 2day kerap sakit bawa perut mcm kene tarik..tanda apa ka itu? #firstbaby #seriusnanya

7 Balas

Kalau kata hati x berapa sedap, terus shj ke hospital ya puan Sbb pengalaman sy sdiri, anak sulung sy bersalin pramatang. Yang anak kedua cukup bulan, dan tak rasa sakit apa just kata hati sy rasa mcm x kena. Ke hospital dh 8cm 😅 Jd puan boleh ke hospital terus, nanti diorg cek ya

sakit kerap tu berapa minit? ada keluar drah x? klau ada drh or turun air dan kerap sakit 5min tu kena jumpa doktor ye.. tu tnda² nk bersalin..

2y ago

x de keluar darah or turun air lg

Saya pon tgh rasa skrg..38weeks masih layan2 cramp sakit bawah perut 5minit skali

Monitor timer nya sis,,klau 5mnit2 sakit gitu dn konsisten kna p hospital trus

Sis boleh install apps contraction tracker. So bile sakit je monitor timing..

Hi mommy. Kalau kerap sangat dari selalu boleh terus ke hosp dah

install apps contraction tracker..