Bayi besar

37w berat baby 3.3kg. Doktor kata agak besar. Mcm mana nak buat? Risau susah meneran sbb anak2 sebelum ni x sampai pun 3kg

8 Balas

Rasa nya utk baby tkde apa yg boleh dibuat utk baby tu sbb dia mmg dh besar, tkboleh nk kecik kn dia pulak 😂 mungkin awak boleh control mkn, dan boleh start buat exercise yg membantu supaya bukaan cervix dan vagina boleh stretch utk bg laluan baby keluar 😁

12mo ago

lucu plak.. bby mmg x leh mengecilkan.. doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye sis