Mana satu penting?

34 weeks today. Mana satu penting, baby cot ke breast pump?

5 Balas

breast pump penting sbb x kira awak bersalin normal or pramatang... breast pump bnde utama kne stanby in case dia kne tahan wad... ibu kne pump susu kt rmh dn hntar ke hospital... klau x dok spital pon, mudah utk ibu bila ada urusan luar

saya first baby sblm bersalin beli breastpump dulu. kemudian baru beli baby cot. kalau awak ada anak lain yg tgh melasak & tido sekali, babycot tu penting jugak kena beli siap2. kalau first baby, beli kemudian takpe kot

baby cot sgt penting klu ada ank2 kecik tgh lasak sama dgn baby.. breast pump penting jgk kot kena bengkak susu kn? kena tgk situasi sdri jgk lah klu nk kira priority

kalau awak bf, beli baby cot nanti pun takpa kot. breast pump ni pun bole beli kalau kata baby duk nicu/wad ke,

Breast pump