Peha cramp

34 weeks 1 day harini . Berdiri kejap je peha boleh cramp . Menapak dua tiga langkah pun boleh cramp . Pinggang jgn ckp lah , sakit 😂 Time kencing , rasa mcm ada benda nak terkeluar . Perut everytime mengeras , tp xde sakit lg . Gerak baby okay . Normal ke ?🥺 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sy start 32w da mcm tu. Skrng da 33w 6 days, lg la, brdiri kejap nk amik wuduk pon bleh cramp..Bile cek time appointment smua ok. Tp doc n nurse ada bgtau, klu baby still aktif mcm biasa xpe. Klu tgk gerakan baby kurng, n kte pon rse lain mcm (bdn rse lain dr biasa), yg tu kne segera p hosp😊