Dah nak masuk 3rd tri

3 tri dah, persiapan tak buat lagi. Lepastu kuat makan manis dgn masin pulak sekrang 😩😩

1 Balas

saya pun masa 33w baru start beli barang 🤭

1y ago

barang baby: pakaian harian, diapers, diaper cream, sabun mandi, wet wipes, towel, bedung. barang mak: pad overnight/panties pad, baju kelawar zip, makanan kudapan sbb akan lapar selalu 😂 semasa pantang tkde byk sgt pakai. bagi saya laa. saya beli yg mana penting lepas tu tambah sikit sikit. contoh benda lain: bath tub, troli baby utk letak barang, set manicure, minyak baby