Alnix cetirizine is ok for 3 months old baby

Can 3 months old baby take alnix cetirizine..he jas clogged nose

2 Replies

Ask ko lang po mga mami ndi napo ako ng pa chek up sa pedia pure breastfeed ako ask ko lang po kung pwede painumin si baby nang allerkid cetirizine may runny nose siya and mild cough bumili kse asawa ko knina kso naka indicate is infant 6mos to les than 12mos wala kse below 5mos naka lagay 4mos po baby ko slaamt

I don’t know if cetirizine helps with clogged nose. Usually it’s used for allergy/allergic rhinitis. Also, it’s a prescription medicine so this should be consulted with your baby’s pediatrician as this might cause overdose.