Naik pesawat

3 bulan lbih boleh tak naik pesawat time mcm ini.. Ada pernah mcm ini ke?? Atau mnta surat dri doktor

1 Balas

Kalau dah 3 bulan dah boleh naik pesawat, tak perlu risau. Dependa on airlines, at this stage, most airlines cuma akan minta puan declare je yang puan pregnant, sesetengah airlines tak perlu pun.

5y ago

Surat doctor usually kena minta for pregnancy 27/28 weeks above. Cuba tengok airlines yang puan nak naik tu punya guidlines for pregnant ladies.