39 weeks Induce, due 11/11

2nov pergi pac sebab cirit birit & rasa baby kick tak kuat. Rupanya rasa nak cirit tu mini contraction, patutlah takda keluar pape cuma rasa nak meneran je sebab perut memulas. So terus warded, check bukaan 0cm. Baby dah 3.4 - 3.6kg. Dr decide to induce esok sebab dah 39w, boleh kurangkan risiko emergency czer. Tak perlu tunggu 40w baru nak induce. Doakan saya dipermudahkan bersalin dengan induce. Mommies tak perlu takut kena induce atau czer. Macam mana cara bersalin pun ok asalkan kita & baby selamat & sihat. ❤️❤️

1 Balas

betul sis.. mge sgalanye d permudahkn ye.. sy pon menunggu mse je ni.. due sy 10/11..