Keliru dengan upt

2minggu lepas saya check upt,result positive,isnin haritu saya check upt sekali lagi negative. Saya keliru..saya mengandung atau tak.?saya ada pergi scan selepas result positive..usia kandungan dalam 5mggu..tapi tak nampak kantung lagi..tapi sekarang negative..klu ikutkan harini 7minggu. Normal ka mcm ni? 😫 #pleasehelp

4 Balas

Saya mcm sis juga. Harini masuk 7 weeks kalau kira. Mula mula buat upt line samar, pergi scan, dinding rahim tebal, cek upt klinik -ve. Selang bape minggu buat upt sendiri line samar. Semalam sy buat upt -ve pulak. Last period 11/5. Smpai harini takde turun darah, takde haid, sesekali pening kpale, mual. Breast sentiasa sakit. Ada sesiapa pernah jadi mcm sy ke?? Ataupun tu petanda chemical pregnancy??

2y ago

Saya pkai dip n tell smlm tapi -ve. Jenis period regular setiap bulan. Belum try clearblue je

salam. maaf bertanya, mcm mana result sis? sbb saya pun haritu guna CB positive lps seminggu tu negative. tq

patutnya masa scan tu tanya doktor..

2y ago

aamiin..terima kasih🙏

Mungkin chemical pregnancy.

2y ago

Chemical pregnancy mmg xada turun apa2. Itu disebabkan hormon.