boleh tak???

28 weeks Boleh x kndgan 28 mggu urut tapak kaki.. Sbb xtahan sakit dh.. ?

36 Balas

cuba rendam dlm air panas suam... letak garam bukit sikit... sblm tdo buat na.. tgk okie tak

nak tnye 29 weeks boleh ke amik vaksin untuk 1 dos. sbb skrng bru dia pngil

2y ago

xpyah amek la vaksin risiko ke baby n ibu..lgpon da trimester ke3 kan..

saya bkn tapak kaki je ,satu badan urut..sbb keje bnyak berdiri.smua skit2,tp sye urut yg org pandai la yg urut org prgnt & pantang.

Pergi je spa, semlm saya pi mengurut kat spa. Depa Lebih berpengalaman dalam bab mengurut. Pilih package yg Untuk ibu mengandung

selamat pagi...mau tanya....ada tak macam saya ada plasenta Previa kat bawah?..kandungan saya 7 bulan..tapi uri tak naik atas...

Boleh. Asalkan bukan bahagian perut.

2y ago

takpa asalkan jangan la beria mengurut macam orang berurut dalam pantang tu

nk tye,suntikan tetanus mmg wajib ye utk ibu mengandung?sebab pergi klinik swasta doc ckp xwajib.. ade effect ke klu xambil?

Sy pernah urut dgn sorg bidan ni masa pregnant. Dia x urut tapak kaki sbb dia kata ada point bhgian rahim kt tapak kaki.

Saya urut kaki Masa tu lepas jatuh motor inshaa Allah xde pape.. X ingat Masa tu berapa week. Sekarang dah 35week4day

boleh je mengurut. saya pun kekadang mintak suami urutkan kalau tak memang tak tahan sampai menangis dibuat nya..