NOVIT sety anisah

28 weeks ni brpa bulan ye???? Normal ke bila kplaa baby blum pusing kbawah lagi?#ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

28w bersamaan 7bulan sis.saya pun macamnie sis cek 28w haritu bby masih breech.Sekarang nak masuk 31w harap bby dah pusing kepala ke bawah lah.Doc cakap normal & doc akan bagi tempoh sampai 34w untuk baby pusing kepala ke bawah.

3y ago

iya.. Aamiin.Tq 🥰

normal, nnt dekat2 bersalin nurse akan check lg. selalunya kepala baby akan kebawah bila nak dkt due.