Sakit tulang kipas

24weeks. Skrg kerap sakit tulang kipas kanan. Boleh kate hari2 sakit. Duduk sakit. Bdiri pon sakit. Nk urut dr xbagi. Nk makan ubat pon xboleh 😭😭 sakit nye tu smpai ke tulang , nk jalan pon seksa.

2 Balas

tulang kipas tu apa? 🤣🤣 sory tak tau.. rusuk ke? ke balakang badan sayap ke

1y ago

Hehe. Dkt bhgian breast tp belah blkg. Xtahu laaa pnggl tulang ape 🤣 sy pnggil tulang kipas

ade doktor ckp apa2 ke pasal tulang sakit tu?

1y ago

Dr ckp normal je sbb baby mbesar tp kalau hari2 sakit xthu laa nk bt macam mne. Pn ade pngalaman mcmtu ke ?