Buku dah tebal

24weeks buku dh tebal mcm ni..ada yg sama tak dengan saya

Buku dah tebal
9 Balas

mo jaga kesihatan lebih sihat, contohnya.. minum air putih selalu, mkn sayur n minum susu..

2y ago

sy pun ada bersejarah anak pertama meninggal, xnormal.. kerna sy lambat daftar klinik n dah 7bulan hamil.. xmakan ubat vitamin. sy tak ckp ibu tak jaga kesihatan,sy bagi peringatan saja. sy ni byk tanya n dengar ckp doktor.. klau tiada masalah, sy tak balik² cek darah da. sy pun balik² suruh darah, kencing sampai jumpa doktor pakar.tapi syukur.. sy sentiasa berdoa n pikiran positif.. sy minta maaf klu tersinggung perasaan..

haha.lebih kurang...nurse cakap nk sampai ke bersalin nanti dah blh buat novel😂

buku pink...sama la smpai muka surat terakhir dh ni..bru 27w..smua apptmnt xabis2

saya 24 week nipiss jee . kat buku well, mommy not complaint 😅

2y ago

maybe sis takde apa2 mslh time pregnant..

Sy dh xtau nak lekat apa dh dlm tu haha tebal sngat

bun, bila last period?

2y ago

11/06

saya pun sama

Sama la 😁

Sama sis

2y ago

sis ada apa2 mslh ke pregnant ni?mcm saya memang ada