Hati sayu😢

24hb ni genap prkhwinan yg ke 4tahun..tp msih x dkurnia kn rezeki ank..wlpun pnh prgnt tp 2kali ggur..😢😢dh sbln lbih x priod ble check 1line je luluh ht neh rsa nya hnya allah je yg tau..ingt kn dh prgnt lg blh la wt kjutan utk suami time anavsery nt tp tak ada..allah sbaik2 prancang dia tau mna yg trbaik utk stiap hmba nya cmburu tgk ibu2 prgnt kt dlm neh😢😢..mtak ibu2 dlm ni doa kn sy utk prgnt lg ye..aamin🤲🤲 #InginHamil

1 Balas

moga dikurniakan zuriat pd tahun ni.blh try opk sis. usaha cara lain insyaAllah ad rezeki