July baby 💕

23/7 deu ... Ada tak due Sma dgn sy dan tak bersalin lagi ... Smoga kita diberikan kesihatan dan dipermudhkn segala urusan ❤️ amin ...🤲 ..

16 Balas

Saya due 26.7 dan dah selamat bersalin 5.7 haritu . Ketuban pecah di rumah tiba2 😅 baby nk keluar awal . semoga urusan sis dipermudahkan . aminn.

due 18/7 tapi 8/7 dh selamat bersalin......baby girl 2.99kg bersalin normal...semoga mummy lain selamat bersalin juga.....😘😘

2y ago

Alhamdulillah..selamat berpantang sis..

sama sis, saya pon 23/7 belum ada tanda2 nak bersalin, baby seronok dalam perut 😂.. semoga dipermudahkan bakal mommy semua..

Saya due 17/7. Tapi belum bersalin lagi. Tanda2 pun besar takde lagi. Doakan saya supaya tak ter-overdue yee . #firstmom

2y ago

Belum juga 🥲 saya kene serah diri 26/7.

sy due 22/7 tp blm ada tnda² nk bersalin lg...doakn sy juga ye....semoga semua yg tgh tgu dipermudahkn urusannye

Sy 19/7 and still takde tanda nak bersalin lagi. Kita doalaa yaa moga urusan semua dipermudah 🫶🏼🥰

2y ago

sama due kita pun masih takde tanda2 lagi

Saya due 28/7, semoga kita sama-sama dipermudahkan urusan bersalin ya. Aminn aminnn ❤️

2y ago

saya 26/7 tkde tnda2 jgak . tp tu hr dh bkak 1cm . kekadang tuu ade sakit dekat celah kelekang dgn di miss V

sya 15.7.22 blm lagi blm bsalin hrp2 cpt la bsalin sblm suruh kena serah diri😭

Sy due 13/7 tapi dah bersalin 8/7… semoga dipermudahkan semua urusan mummy

Sy due 20/7. Pagi tadi dah keluar tanda & admit. Doakan sy ye #firstmom