UPT result berbeza

2 minggu dh lewat period, badan lembik demam dh 2 hari, ada cramp jugak kt perut. tapi bila check yg 1st nmpak mcm positive sbb line tu a bit terang lah sikit tapi bila test digital negative 😌 Upt test awal pagi, air kencing yg sama waktu yg sama.#pejuang_garisDua #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

UPT result berbeza
4 Balas

kalau period irregular cek sebulan dua , kalau regular cek 1-2minggu .. kalau upt test sama juga maybe perubahan hormon ..

mcm sayaa tunggu sebulan bru cek

period regular ke sblum nie?

2y ago

tggu je la dlu.. mgkin period lmbt.. klu still x period lg, test lg..

tunggu delay