CECAIR DALAM PARU PARU

2 hari lepas saya ada scan di kk ( 17w+) tp ukuran baby baru 16w+. Doc detect ada cecair dalam paru paru baby dan ada satu lg masalah lain yg kena refer ke pakar nanti untuk buat detail scan. Sesiapa yg ada masalah sama boleh share ke macam mana dgn baby kalau jadi macam tu? Tarikh appt 1 minggu lagi, dah cuba utk brtenang tak stress tapi kadang2 mari terfikir, risau😣#firstbaby

2 Balas

semoga baby baik2 sahaja. doa ibu tiada hijab🌻. awak berdoa moga allah lindungi baby awak. dan semoga semuanya baik2 shja smpi awak bersalin. follow je apa yg kk suruh awak. jumpa pakar utk buat detail scan. awak boleh tau head to toe condition baby awak bukan paru2 saja.

Allahu .smga nnti next check up smuanya baik2 aje..aameen aameen