Payudara ringan.

2 hari lepas payudara hampir bengkak sbb selalu skip masa pump. Lepas tu mula pam, marmet sampai rasa kosong. Tapi sy perasan 2 hari ni payudara ringan2 je. Tapi bila pump dpt juga 4-6oz, kdg dpt juga 8oz. Normal ka payudara rasa ringan2? Sbb mula2 dpt rasa ketul2 biji2, skrg xberasa sgt ketul2 tu. #firstbaby #firstmom

1 Balas

Normal, elok mcm tu. Aliran susu berjalan dgn baik.. Seksa sngt kalau kena bengkak susu.

7mo ago

Ok. Tq respon. Risau kalau tu tanda susu drop.