Terasa hati

Hi, 2-3 hari ni suami saya cakap badan saya panas. Padahal saya rasa biasa je. Suhu normal. Pastu bila saya letak kaki saya atas kaki dia, dia cakap panas 🥹 Terasa hati pula saya. Btw saya tak pregnant lagi since 2 bulan setengah kahwin 😅

47 Balas

Sama la klu dgn husband msti cpt btl terasa kan wlupun husband xniat apa2 😅😅

suhu badan wanita mmg akan jd panas kalau tgh ovulation / nak period sbb hormon.

Terasa hati ngn suami kau direct la kat dia bgtau sini wtpe 😂

1y ago

dia nk share, juga kot2 ada yg sama mcm dia jnis mudah terasa hati...xsgka plak komen dlm ni x seperti yg dharapkan...ksian kt dia.maybe muda, bru kwin kan...

Haha apoo takkan tu pun nk terasa hati 🤣

1y ago

Nk nanges mende takat ckp kaki panas je 😂

Penanya soalan pun.. mengundang betul.

cakap je darah buaya😂😂😂😂

Hahaha apo niiiiii

1y ago

pengantin baru sis..biasala Tu xtau nak cerita ape...😂😅