Anak anda macam mana 😅

1tahun 3bln ,, anak dah pandai merajuk, dah pandai pukul dan baling barang bila dia marah atau tak dapat sesuatu.. risau ibu.. anak first.. #UwaisAnaqi

Anak anda macam mana 😅
2 Balas

ank sy y baru setaun pn dh pndai merajuk..tp...bile merajuk o marah sy x biar..sy pujuk tye knp..wlau die msh kck xpndai bgtau tp sy rse phm ape kehendak die..bahasa tubuh die..klau sy bt camtu mmg x jd die nk merajuk o marah..mst die snyum pastu ketawa blk

boleh bercakap dengan dia. cuba sembang dengan anak. budak sekarang mudah belajar.