Ano poba need ng nanay pag manganganak napo bukod sa documents po hehehe

3 Replies

baka lang makahelp po. ito ay base sa aking mga napanuod at sapalagay ko ai kailangan ko para sa pag hahanda kay baby # BABY BAG# BABY RECEIVED CLOTHES - short sleeve top - padjama - bootie - mittens - bonnet - receiving blankets - towel PAMALIT CLOTHES - short sleeve top - padjama - bootie - mittens - bonnet GOING HOME CLOTHES - short sleeve top - padjama (Or overwhole clothes) - bootie - mittens - bonnet - receiving blanket with hood BATHING ESSENTIALS ( BABY) - baby shampoo - baby bath - baby cologne - baby wipes - cotton ball - cotton bud - 2small towel - baby comb brush TOWELS - swaddle blanket - towels - burp pads ( lampin) BABY'S KIT - baby oil - other special oils (tiny buds baby oil) - petroleum jelly DIAPERS - new born diaper (20pcs) CHANGING DIAPER PAD BABY WIPES SPRAY ALCOHOL BABY'S BOTTLED MILK #MOMMY'S BAG# SPRAY ALCOHOL HAND SANITIZER LYSOL BABY WIPES TISSUE MASK EFFICASCENT MANSANILLA MATERNITY PADS TUMBLER UTENSILS - 2 pairs of pork N spoon NURSING ESSENTIALS - nipple nursing - nipple cleansing mist - nursing pillow UNDERGARMENTS MOMMY - 4 undies - 3 nursing bra - 1 socks DADDY'S STUFFED - 3 brief - 1 socks DADDY'S CLOTHES - 3 t-shirt - 2 shorts - 1 padjama - 1 jacket TOILETRIES - shampoo - conditioner - body wash/small soap - cologne spray - fem wash - facial wash - toothpaste - toothbrush - deodorant MOMMY'S KIKAY KIT - comb/brush - sunblock - lotion - small mirror - liptint - cologne - pony tail TOWELS - bath towel - face towel MOMMY'S BLANKET MOMMY'S PAMALIT - boton down tshirt - padjamas/leggings MOMMY'S GOING HOME CLOTHES - nursing clothes/tshirt/ dress - leggings ELECTRONIC POUCH - chargers - power bank

syempre gamet mo like underwear, pajama, damet, bra, tubig mo pang-inom, fem wash, diaper, napkin, sabon, shampoo, toothpaste

nuod po kayo vlog ni momshie kelly

Related Articles