sy pregnancy 25weeks sekarang.Smlm scan,uri masih d bawah lagi..Adakah normal@bahaya ye?

1st time pregnant..so xde pgalaman..boleh share x? #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

next time masa checkup kalau doctor ckp uri bwh ke atas ke air ketuban sikit ke byk ke, tye doctor ya bahaya or x. sbb doctor yg rawat awk je tau bahaya or x keadaan tu. kalau tye org lain kt sni jwpn tu ade yg x ade yg ye. sbb condition bdn setiap org x sama. hanya doctor yg check awk tu je tau bahaya or x. sbb doctor tu yg ade semua information psl awk dgn bby.

hai mommy. 25 weeks takde masalah uri masih dibawah. ada doc bagitau atau ckp apa apa dgn mommy ttg situasi uri dibawah? kalau takde bermakna memang no problem. cuba dapatkan penjelasan drpd doc setiap kali doc periksa mommy okay ❤ baru senang hati mommy

sy scan masa 23week uri masih dibawah tapi xmenghalang laluan kata doc jadi tak ada masalah.. jgn buat kerja berat sajalah.. kna tanya doc kedudukan uri bawah awk tu bhya ke tidak ☺️

sy tak berapa fhm pasal uri kebawah ni. klau uri dah ke atas ada potensi tak untuk kebawah lagi

sy pun uri d bwah...darah kluar mnggu lpas...doktor kata tak bhaya..elakkn buat kerja berat..