Alhamdulillah

19/04/24 dimana aku kehilangan ank ke 2 yg dikandung 13w... 14/09/24 alhamdulillah aku diberikan rezeki dan peluang hamil ank ke 3 tanpa aku sedar... Tanda2 hamil mcm sama tanda dtg haid.. tapi tergerak hati aku nk cek pregnant test rupanya 2 garis terang... Tapi rasa takut ank yg aku kandungan ini akan seperti kandungan ke 2 aku... 🥺#bantujawab #ingintahu #Sharing_dong_Bund

Alhamdulillah
3 Balas

Saya sama kes dgn awak sis. Skrg pun tgh positif tp terlalu awal dalam masa yg sama saya juga telalu takut. Tapi serahkan dan redha kepada Allah swt. Harap smuanya dpermudah. Stay positif ye.

5d ago

wahh sama lah sekarang sy dh 4 minggu lebih juga

Jika takut, jumpa doktor untuk pemeriksaan dan pantauan ke atas puan dan kandungan segera. Beritahu doktor apa yg puan beritahu kat sini.

5d ago

baiklah tq nasihat awk...🤗

sis sakit perut mcm nak datang period ka?? sis jadi keputihan keluar dak?

5d ago

ye sbb kalau sy nak period mesti sakit bwh perut mutah2 sakit pinggang pening kepala...tapi sy memnag selalu cek sehari sebelom period test hamil... xsngka 2 garis keluar... ye keluar keputihan juga tapi xbanyak