Hi mommies 🤗🤗

18/7 ni kena minum air gula. So nk tnya ada tips x untuk xmau bg sangkut gdm. Any food intake or minum apa2 before 18/7 ni. Sb HB dh low 9.7 ja.... kalau boleh xmau la sangkut gdm pulak. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

kna mnum air masak bnyk2... sy dulu sgkut sbb x leh telan air masak... nyesal serik kna gdm.. tp Alhamdulillah masa bersalin rsult ok.. sbb sy amal mkn sayur bnyk2..

2y ago

saya boleh minum air masak.. start arini lah kena minum byk2. pastu selalu nak terkencing pulak 😁