GENAP 15 MINGGU KEGUGURAN

- 16/01/2023 - Assalamualaikum & hai mommies.. saya dah genap 15mggu after gugur bulan10 hari tu 🥹 now sedang TTC 💪🏼 Just nak share, pagi tadi saya test UPT.. dapat line SANGAT2 SAMAR 🥺🥺 akan repeat upt semula after 48hour ~ BTW, saya test pun sebab breast saya dah seminggu lebih bengkak.. suhu BBT pun tinggi ~ Saya just nak uols doakan semoga rezeki saya & suami kali ni 🤲🏻 #MohonJanganKecam #MohonDoakanSaya Update 22.1.2023 : Alhamdulillah, saya dah dapat UPT Positif dgn jelas & terang 😇 mohon semua doakan saya, semoga kandungan saya kali ini bertahan sehinggalah hari kelahiran yg sepatutnya, membesar dgn sihat, embryo sihat utk membentuk baby yg sempurna, bay lahir dgn sihat & cukup sifat 🤲🏻 InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻🙏🏼😇 Btw, 18/1, 20/1 mmg dpt positif jugak tapi samar.. Hari ni dah terang 😇😇

GENAP 15 MINGGU KEGUGURAN
6 Balas

Update 22.1.2023 : Alhamdulillah, saya dah dapat UPT Positif dgn jelas & terang 😇 mohon semua doakan saya, semoga kandungan saya kali ini bertahan sehinggalah hari kelahiran yg sepatutnya, membesar dgn sihat, embryo sihat utk membentuk baby yg sempurna, bay lahir dgn sihat & cukup sifat 🤲🏻 InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻🙏🏼😇 Btw, 18/1, 20/1 mmg dpt positif jugak tapi samar.. Hari ni dah terang 😇😇

Alhamdulillah... Rezki.. Sy pun keguguran 1/10..bln 11 period.. Bln 12 lwt period, trus cek upt... Alhamdulillah double line.. N skrg 9w..alhamdulillah.. Moga ad rezki kli ni.. Aamiin2

2y ago

Inshaa Allah.. Moga kita semua dpt timbang zuriat tahun ni.. Aamiin2 ya rabbal alamin 😉

sy pun keguguran 25/9 tahun lepas ... masa kandungan 10 weeks... skng bulan 1 alhamdulillah lekat smula ..tp masih takot ..takot kehilangan lagi ..smoga bby kita smua sihat2

2y ago

aamiin2 ya rabbal alaminn

mcm awal sgt je nk check upt lg after 2 hari. better tggu lg smggu dua sbb at least line mmg dh konfem pekat. moga dipermudahkan semuanya sis

2y ago

haah awak betul tu.. hormon HCG akan meningkat double every 48hr hehe ~ sebab tu nak repeat after 2 harii

nnt cek lg

2y ago

InsyaAllah 😇

Amen!

2y ago

terima kasih awak 😇