Admit wad 15/11 IOL GDM

15/11 dh kena serah diri ke hospital .. semenjak 2 hari ni ... kerap sangat sakit bawah perut .. rasa contraction .. tp sakit tak lama ... sekejap jer .. ada kh tu tanda² awal pembukaan jalan untuk baby ... #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sama la sy pn sakit kejap je klu perut mengeras lepas tu mcm miss v tu sakit rasa kena tolak2 kpala baby tanda tiada lagi date due 11/11/22 dah lewat 3hari rsau sgt2 😭😭

1y ago

Tu lahh puas da pujuk ni da anak ke3 tapi tanda xde lagi rsau trpaksa g chek klu besok x kluar lagi ermmm