Kulit payu udara berjalur seperti warna kulit bahagian puting susu

14/7 sy terkejut bila tengok cermin kulit bawah bahagian payu udara bjalur2 warna kehitaman tapi sy x de rasa pedih @ sakit pun..ni ke stretch marks masa mengandung??? boleh hilang ke?

1 Balas

sama la. penuh stretchmark naik kat area breast. hahahaha entah la akan hilang ke tak. habis burukkk

2mo ago

sy xde gatal2 lg setakat ni..cuma berjalur2 je..kalau betol strecth marks mmg akan jd gatal2 ke?