penantian 10 thn

10 tahun perkahwinan 2 kali keguguran dan sekarang ini 7bln 1hari, semoga tuhan melindungi kandungan kali ini Amen..

15 Balas

Alhamdulillah sis... tahniah... semoga baby dan mummy sihat smpai hari bersalin dan dipermudahkn urusan bersalin nnti...😍😍😍

sy pun 7 bulan juga😊..cume sy 4 hari... semoga semua nyer baik2 saje untuk kite semua sehingga smpai due..amiin🤲🏻

Tahniah sis.. Saya tumpang gembira atas berita yg sis share ni.. Jaga baik2 kandungan.. Bykkan membaca ttg kehamilan..

Same la 7bln 2 hari... Due 13 sept ank 1st penantian slme 2 thun.. Smoge Allah permudahkn sgala urusan kite nnt...

semoga Allah pelihara kandungan akak kali ni. in shaa Allah rezeki akak kalini.

sye pun 7 bulan jugakk . heheheh due date 3/9 .. awakk ???

alhamdulillah ....allah maha permurah...

eheh...sma lh kita sis 7month 1day due 15/9🤗

semoga dipermudahankan proses bersalin 😉

5y ago

Amen dan terima kasih

Semoga dipermudahkan segala urusan mommy.